2011. szeptember 27., kedd

Mit hoz neked 2012?

2012- A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium
Kismamáktól nagymamákig, cégvezetőktől a hálózatépítőkig -.azoknak, akik egy kis plusz energiát, praktikát akarnak 2012 minden napjára, az önkibontakoztatásukért :)
A naptár kalendárium és határidőnapló is egyben. 17 szerkesztői témát ölel fel, amelyek a mindennapi gondjaink megoldásában segítenek – csupán azzal, hogy a rálátást a dolgokra más nézőpontból világítják meg. 400 oldalon jelenik meg, van benne hely a napi programoknak, ötleteknek, határidőknek. A nevek jelentése, a hónapok számmisztikai rezgései (hogy melyik tulajdonságainkat erősíti az adott időszak) – és napi pár szavas iránymutatók is vannak benne, külön kis hellyel, ahol mindenki kiszámolhatja a saját születési rezgései alapján azt, hogy mit tegyen, vagy mit nem tegyen ezen a napon. Minden tartalom, a Felemelkedés jegyében íródott!!

Ezoterikus, mert a belső hangunkat, a lélek hangját vetik papírra a szerkesztők (vagyis a lelkiségünk, a lelkiismeretünk, belső titkaink megnyilvánulásai ezek a jó tanácsok).
Az anyaság, a gyermeknevelés kérdései, a Vonzás Törvény, a számmisztika, a gyógynövények, apró mágiák, a Feng Shui, a párkapcsolat (és annak javítása), a gyógyítás, öngyógyítás, az önismeret, önmegismerés, karrier – pénz – siker, az asztrológiai-asztrozófiai előrejelzések és hogy 40 év felett is van élet, sikerek és szerelem - ezek a legkiemeltebb témák…

Üzleti, mert minden szerkesztőnk a saját „üzletét” is építi a fizikai világban, persze nem a mások letarolása, hanem a pozitív gondolkodás és az „ezoterikus üzlet” építése áll a központban – ezért, már működő praktikáikat is átadják az olvasónak.
Ide tartozik, a pénz, a karrier építés, a saját üzlet indítása, az online üzlet, a gyermekek pénzügyi nevelése, és az is, hogyan lehetünk sikeresek, akár több gyerek mellett is.

A Kalendárium különleges négyzet alakú formátumban jelenik meg, mérete: 19x19 cm
- A négyzet, a négy elemet szimbolizálja – és a szilárd alapokat az élethez. A teremtett, érzékelhető világ teljességét, tökéletességét és harmóniáját.
- A 19-es a Nap száma – jelenti a tüzet, az otthon melegét, a családot, a boldog párkapcsolatot, a sikeres üzleteket és kapcsolatokat.

A Naptárban, különleges ajánlatokat, kedvezményeket és ajándékokat is elhelyeztünk a vásárlók számára!! Október 6-ig rendelőink wellness hétvégét is nyerhetnek.
A megrendelésről itt olvashatsz.

Szeretettel: Mátyás Anita